fredag 31 juli 2009

Tidigare i veckan anlände vår påfyllning i bägge butikerna av dessa härliga bakformar

Muffins formar(svenska modellen) Cupcakes formar (större modell) Pralin formar

...och bull/americancookies formar. Så vill du baka snyggt i helgen vet du vart det finns formar som kan bidra till ett snyggt resultat!

Trevlig Fredag alla Bloggbesökare & Kunder.

torsdag 30 juli 2009

klockorna är här!


Nu gäller det att "hänga på låset" eller att vara snabb per telefon 0929-10025 klockorna är här !!!!
***
SIGNE
(Signe var namnet på en tant i Kåbdalis som sålde Jokkmokkskorv och ibland bjöd på glass när man var till byn och hälsade på Mormor och Morfar)

Vacker klocka att använda som halsband eller som en inredningsdetalj. Klockan är gjord i metall och glas. Vacker, oval urtavla inuti. Mått: 4,5x3,5cm. Modellen Signe säljs utan rem /kedja (valet är ditt och du köper den separat) 399:-
***
Hanna

Fina Hanna har en vackert mönstrad fram-och baksida. Urtavlan är enkel med fina romerska siffror. Klockan har en äkta silverplätering som gör att den ser antik ut.
Diametern är 4,7 cm.Komplettera gärna med våra läderband!(Ingår ej i priset.)
Modellen Hanna säljs utan rem /kedja (valet är ditt och du köper den separat) 429:-
***
Greta
(Greta heter en av mina härliga mostrar, än finns bara en klocka som bär samma namn som mina mostrar så vi får hoppas att höstens kollektion har en klocka som heter Lena och Eva)
Greta är en öppen klocka med en väldigt vacker baksida! Den har en äkta silverplätering som gör att den ser antik ut. Urtavlan är enkel med romerska siffror.
Diametern är 4,7 cm.Komplettera gärna med våra läderband!(Ingår ej i priset).
Modellen Greta säljs utan rem /kedja (valet är ditt och du köper den separat) 429:-
***
Hedda

Hedda är en gedigen klocka i matt, grå mässing. Urtavlan har en riktigt gammal känsla med stora och tydliga siffror. Hedda är 4,3 cm i diam. Läderband säljs separat.
Modellen Hedda säljs utan rem /kedja (valet är ditt och du köper den separat) 499:-
***
LAURA

Laura är klockan med den mest moderna snittet, den är klassisk med stora siffror Diameter: 4,5 cm Laura Klockorna är tillverkad av en metallblandning som kallas alloy, (innehåller bl.a. zink, tenn, stål mm) Luara säljs utan rem/kedja som säljs separat. Vårt Hp pris 399:-
***

SVEA
snyggt flätad rem/kedja


SveaFlätat läderband. 85 cm + extension länk.Svea passar till alla våra klockor.Finns i tre färger Mörk brunt, Vitt & Svart Vårt Hp Pris 199:- Snyggt ÄVEN till smycken.

***

INGRID
Ingrid med kedja, Ingrid bär samma namn som en av tjejerna i butiken bägge är lika snygga =)

Ingrid är en jättefin klocka med en vackert mönstrad fram- och baksida. Urtavlan är enkel med romerska siffror. Ingrid har en äkta silverplätering som gör att den ser antik ut.Diametern är 3,8 cm.Ingrid säljs tillsammans med en kedja som ingår i priset. (Kan ej köpas separat).

Kedjan är också matt silverpläterad. Den är 82 cm lång och 0,23cm i diam. Komplettera gärna med våra läderband! Ingrid inkl kedja 599:-
***
MAJA
Maja är en söt, liten, oval klocka med ett vackert mönstrat lock. Lika karamellsnygg som Vår dotter med samma namn. Mannen som sedan blev min make ville ha ett helt fotbollslag med barn, men det blev inga sådana löften förrän han lovade att Om vi fick en flicka så skulle hon heta Maja efter min COOLA faster... Det är ju inte mer än rätt att en klocka får bära samma namn som dessa två störtsköna donnor!

Maja är oval klocka med ett vackert mönstrat lock. Baksidan ser ut som framsidan. Urtavlan är enkel med romerska siffor. Maja är silverpläterad så att den ser antik ut.
Diametern är 2,7 x 3,4cm.Maja säljs tillsammans med en kedja som ingår i priset.
(Kan ej köpas separat). Kedjan är 82 cm lång och 0,23 cm i diam. Även kedjan är matt silverpläterad. Komplettera gärna med något av våra läderband! Maja inkl Kedja 599:-
***
Kramar kommer här till alla Kunder i butiken och på denna butiksblogg, Texterna runt klockorna är mina egna tankar kring namnen och jag kunnde helt enkelt inte låta bli att skriva dem här. Anna / Inköpsansvarig på butiken Handplockat.

onsdag 29 juli 2009

Nyaste nummret är här nu!

Igår anlände nyaste nummret och nu har vi laggt ut det i butiken här nedan får ni några inspirationsbilder ur det senaste nummret...




Begränsat antal magasin i butiken Varmt välkommen till oss

måndag 27 juli 2009

För Sverige i tiden!!!


Ljuvliga klockor i gammal stil från svenska Vintage by Fé

Gamla fickur har inspirerat till dessa ljuvliga, nytillverkade klockor från det svenska företaget Vintage by Fé. Tycker du om den gammaldags stilen i ditt hem kommer du att älska dessa klockor!


Klockorna är tillverkade av en speciel metalllegering som gör dem extra lätta och därmed lämpliga att använda som halssmycke. Använd din egen halskedja eller köp till ett vackert flätat band i äkta kalvläder

som bara blir vackrare med åren.

Klockorna är försedda med ett högkvalitativt japanskt urverk och har ett års garanti.
De skickas till oss idag så i slutet av veckan finns de förhoppningsvis hos oss.

fredag 24 juli 2009

Det kommer något nytt varje vecka

Vi är så glada för alla positiva kommentarer vi får i butiken och denna vecka har vi haft många långväga besökare så kul att man reser flera mil bara för att kika in till oss. Så en kram till Er Alla långväga eller stamkunder.
Stora lyktan till vänster inväntas v 32 fågelholken och hängande fågelbordet (med äpple på bilden) finns redan i butiken!

Hängande fågelholken i zink är fin med alla sina detaljer och sittpinnen utanför. Tänk bara att den inte ska hänga på en södervägg med sol hela dagen så blir det för varmt.


Vi har glaskrukor i två storlekar den lägre för 32: den högre 39:- visst är det snyggt när jorden syns. Om du vill kan du ta ett omslagspapper runt jorden så får du "dina färger" på innehållet i krukan. Griffeltavlorna kommer i fler storlekar men just nu har vi ett fåtal kvar av den med vit ram.


Country Chica krukor har vi i två storlekar.

Glaskupor i minst tre storlekar finns det i butiken just nu.

i vecka har vi laddat konfektyr avd med praliner och lakrits.

Varmt Välkommen till vår Butik...

torsdag 23 juli 2009

Några inspirations bilder

I all sin enkelhet bjuder vi på inspirations bilder på varor i vår butik!
bänk med lådor


Lampan till vänster finns nu åter i butiken

ett fåtal kvar!

5 & 3 kroken finns nu hos oss


Sveriges mjukaste Dörrstop?
sommar fräscht ! Ring oss på butiken om du har funderingar på dagens bloggade produkter. Tel 0929-10025 Vard 12-17.30 Lör 10-13