lördag 10 oktober 2009

Ekologisk skönhet från Svenska Lappland

Vanilla Kiss
Vanilla Kiss är en ljuvligt doftande kroppsolja som ger näring åt både kropp och sinne. Eteriska oljan av bergamott är antiseptisk och passar till alla hudtyper. Eteriska oljan av mandarin förebygger alla typer av hudbristningar samt anses vara cellförnyande. Rapsoljan med dess antiinflammatoriska egenskaper ger i sammklang med den kallpressade vanilj- och sheasmörsoljan en rikligt återfuktad hud. Använd; Efter dusch när porerna fortfarande är öppna för hela kroppen eller delar. Passar utmärkt som ekoparfym, smörj in hals, dekoltage och armar.

eco Lip gloss Youth Pinku & eco Lip gloss Pearl

eco Lip gloss är komponerad med rent vitt bivax, från odlare i svenska lappland, ricinolja och jojobaolja. Glosset kysser dina läppars naturliga nyans med en hållbarhet som vi är extra stolta för.

Använd, med fördel lip care apelsin/mandarin eller vanilj under och lip gloss på den för ännu bättre hållbarhet.

eco Lip care apelsin/mandarin
eco Lip care har en bas av kakaosmör och kallpressade vegetabiliska oljor som jojobaoljan. Den både fuktar och återfuktar dina läppar på det mest behagliga sättet. Med bivax från Svenska Lappland.Använd dagligen efter behovDoft och smak av de eteriska oljorna apelsin/mandarin

Titta in och prova!!!
Vi önskar alla våra kunder & Bloggbesökare
en härligt "Vanilla Kissed" Weekend!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar