tisdag 4 maj 2010

Färg och vårkänslor!

Vårvärmen låter vänta på sig, men det hindrar INTE att vi bjuder in lite färg och stämning... vi låter hemmet blomma istället i väntan på spirande grönska utom hus!
I dagarna packar vi upp nyheter från nya leverantörer ... en leverantör som anlände igår finns nog inte hos många leverantörer i Sverige... bilder kommer!
Här har vi dukat med Green Gates kökshand duk (på spets vaxduken och vita hålsöms löparen som inte syns på bilden) för att får lite mönster och färg.... Dagens tips: du kan använda de härliga köks handukarna som färg/tema höjning under din bordstablett för att lyfta vardagsdukningen.
söt liten trälåda med texten Grattis här med en liten fusk växt i på båge! enkel liten "vi brukar ju inte fira varandra - men jag kommer ihåg din födelsedags present"
Randig bringare, pion i kruka och Fläderbloms saft... fantastisk vit matt ljuslykta från Sia med "spetskant"

Härligt förkläde kökshandduk finns i samma mönster. Rostig klocka i Vintage look! Just anlända spiralblock ljus med mild doft från PB Home. Ny Vintage kudde med ros finns i två olika färger.

Krukpåse i milda pastellfärger (75:-) här med vita ranunklar i. Presentpåsar med baktema: Frostad burk med kromlock med texten SUGAR + Muffinsformar + Gingerbread suger! Presentpåsen kostar 165:- Ljug rosa träskor från Calou! bordstabletter 35:-/st disktrasor i härliga färger från IRIS (sysnadades förening som tillverkar) Härliga nessesärer i olika färger och storlekar.... Ljuvligt Te, och nya vita löparen med hålsöm (rullgardinskappa till bra pris i samma utförande!) Stolsdynor i flera olika färger och mönster!

Krukpåsar som kan användas till förvaring vi kallar dem för krukpåsar då man får ett mjukt intryck till något i kruka (75:-) Bok: Sommarens söta. syren buske (fusk och natur trogen) och andra grönskade kvistar. Mairos kudde och våran storsäljare bordsduken som ser ut som en spetsduk som vi nu har i flera färger: Svart , vit, ljusrosa, ceris, gråbeige! Beige kudde i toppenprisklass från Bruka!
Varmt välkommen till oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar