fredag 16 juli 2010

NYTT Amerikanskt !

Nu är de här de nya Amerikanska märket som just har landat i Sverige...

Och igår när vi packade upp dessa UNDERBARA DOFTLJUS så var vi minst sagt LYRIKSA!

Helt charmigt ligger det en liten dekoration i ljuset när man öppnar o Clean linnen ligger en liten klädnypa... snäckor i ocean osv... största storleken kostar 195:-

Medans Itsy bitsy de minsta kostar 39:-

Cupcakes har strössel.... jordgubbspaj har ett synligt bär och melon har så klart melonkärnor i det vattenmelonvackra ljuset!

Det finns olika serier:

Folk Art Collection
Ljus i varma dämpade nyanser där dofterna avspeglar fräscha, fruktiga dofter i härligt samspel. Underbara dofter som kan förämndra din sinnesstämning. I vår fyller vi på med dofterna ”Lemon Tree” och ”Strawberry pie” till våra redan så populära dofter av ”Vanilla Dream”, ” Granny Smith Apples” och ”Fresh Pear”.
Burken och etiketterna i lantlig stil.

Produktinfo
Ca 425 gr med en brinntid på ca 105 timmar.

Signature Scents Collection
Signature Scents Collection, även den ny för våren och sommaren 2010. I den lilla kollektionen hämtar tre av de fyra dofterna sin inspiration från naturen; lavendel, körsbär och bambu, medan den fjärde sprider doften av citronkakor.
Produktinfo I glasburk med lock.
Ca 200 gr med en brinntid på 45 – 60 timmar.

Organic Living ljus
Vi går våren och sommaren tillmötes och utökar med nya och färgstarka doftkombinationer du aldrig förr upplevt. Som höga glaspelare eller som rara runda kommer de och är gjorda för att brinna varje dag – i många timmar. Unna dig lyxen att njuta av de fantasiväckande kombinationerna eller låt dig inspireras av de klassiska dofterna. Vilka du än väljer är de ljuvliga att beskåda och underbara att avnjuta – en lisa för själen.
Vår kollektion
Vår kollektion ser du här. Dofterna kommer antingen i höga glas som kallas ”pillar” eller i den bulliga varianten som kallas ”pot belly”. Vikt och pris är samma i de båda varianterna.
Produktinfo
Ca 510 gr med en brinntid på ca 190 timmar.

Itsy Bitsy Miniljus
Sköna och delvis färgstarka miniljus i fantasifulla doftkombinationer! Så kan man beskriva vår nya kollektion av riktigt små ljus. Serien består av dofter inspirerade av frukt och mat med fantasifulla inslag som "Sweet Raindrops" och "Aloe Spice".
Produktinfo
I glasburk med lock.
Ca 28 gram med en brinntid på ca 15 timmar

VÄLKOMMEN IN & PROVLUKTA !

1 kommentar:

  1. Jag var till butiken för några veckor sedan och blev helt begajstrad (!!!) morsade på mina gamla kompisar (skyltdockorna) handlade för ett par tusen och blev så nöjd, kommer snart in igen för stugan ligger i Ljusträsk och nu försöker jag planera in körningen så jag kan snippa in och shoppa igen. Tjing från Ann-Sofie MOSAIK!

    SvaraRadera