onsdag 29 september 2010

Nyheter snygga varma och mjuka !

I bakgrunden härlig halsduk i brukakorgen sedan nya fina Broscher från VÅGA och snygga bruna höftbältet från NTS. på bordet närmast kassan har vi tänt ett av våra härliga Vanilj ljus
Så här beskriver vår leverantör sina ljus.

Äntligen har vi hittat ett ljus tillräckligt vackert, ekologiskt och väldoftande att vi vill sätta vårt namn på det! Dessa ljus tillverkas i Wiltshire i England och är gjorda av ekologisk och ren palm- och soja-vax - ingen paraffin, petroleum, animaliska oljor och inte heller testade på djur. Ljuset brinner vackert och rent och med stor, fyllig och fast låga.

bild och text från bloggerskan Livet i byn

Då ljuset är gjort i enbart naturliga material passar det utmärkt som varm massageolja. Ha helt enkelt ljuset ståendes på sängbordet, vid tv:n, badkaret eller massagebänken och doppa fingrarna i oljan vid behov. Och för den tappre, droppa direkt på huden.
Den underbara doften, tillsätts antingen genom essentiella oljor eller doftoljor, och är tillsatt i hela vaxet, inte bara i topplagret så den behagliga doften består även när du är nere på din 50:e bränntimme. Vi har några olika storlekar och dofter i butiken.

Härliga ny uppackade virkade västar som piggar upp den enklaste tröjan den svart/grå har en glittrig tråd i dig Västen finns i dessa två färger (ovan) PRIS: 369:-

Vilken varmt mottagande denna bruna skapelse från Not the same har fått i butiken

Detaljrik med transparent tyg i ärmar och nederkant samt halsrigningen som har mängder av knappar där du kan drapera den på flera olika sätt! här med höftskärpet!
Titta in idag och provdoppa fingret i de nyanlända
tända massageljuset som är tänt vid kassan!
Välkommen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar