onsdag 12 juni 2013

Ny leverans idag :) Klinta Massageljus & Hudvård


Hur man använder det? Enkelt! Tänd ljuset precis som vanligt och vänta ca 10 minuter så att en pöl med olja samlas på ytan. Doppa sedan fingrarna direkt i oljan, alternativt häll direkt på huden. Det är inte för varmt - den specialkomponerade oljeblandningen håller en lagom temperatur för massage - ca 55°. Tänd och släck hur ofta du vill.
Klintas Massageljus kommer i ett livsmedelsgodkänt enkelt glas och etiketten är enkel att dra av efter användning. När du använt ditt ljus, diska ur glaset och använd som dricksglas. Vårt stora klassiska ljus brinner i ca 40 timmar och de små i ca 16, men ju mer du masserar desto färre bränntimmar förstås.
Men Klintas Massageljus är också ett vanligt doftljus och de ljus med eteriska oljor kan användas i aromaterpi.
Ha helt enkelt ljuset ståendes på sängbordet, i vardagsrummet, vid badkaret eller vid diskbänken och doppa fingrarna i oljan vid behov. Använd till exempel Citronella när myggen nalkas, Lavendel för att en mysig godnattstund med barnen, Hallon & Kvitten som en bra allrounder på middagsbordet eller Grön- & Pepparmynta när du söker energi.
Massage i sig själv har många fördelar, från ökad blodcirkulation och förstärkning av immunförsvaret till motverkande av stress och frigörande av hormoner. Dessutom är det ett bra sätt att förstärka förhållanden och ta hand om sig själv på många plan. Vi hoppas du hittar många favoriter!
Idag i Älvsby butiken Torsdag finns de på Handplockat i Kalix

Titta in och hitta din favorit

det finns FLERA GODINGAR 
Ha en fin dag 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar