onsdag 1 juli 2009

En porlande Prins!

Prinsar kan man inte får för många av!!!

Igår packade vi upp på fyllningen av våra grod fontäner och så fick vi hem denna nya stretchande Grodfontän han porlar lagom nonchalant ur munnen.
Vilande grodan som ligger på rygg har vi i tre storlekar:
Mini 399:- Mellanprinsen 469:- och Stora prinsen 549:-

Alla med pump och beskrivning för att komma igång. Köp en av våra vackra bronsgrodor och njut av porlandet. väljer du att rikta vattenstrålen mot vatten så låter den porlande och vill du inte ha porlande läte så riktar du vattenstrålen mot en sten eller grodans kropp....

Så här fint har Mie gjort på sin balkong (Mies balkong) med sin prins.

Fontänpaketen är inte skrymmade och kan skickas med posten om du inte har möjlighet att besöka vår butik, (Vi kan inte garantera att det blir en prins vid kyss men vi lovar att mysfaktorn är lika stor på balkong som i trädgård, eller inomhus.)

Tel 0929-10025

1 kommentar:

  1. Men hallojsan på dej bruden! Ni var så stressade sist så hann ju inte prata med dig. Så du var i krokarna du med i lördags. Träffade nästan på exet med fru senare utanför syrran. Lite knepigt. Jag har biljetter till lördagen (Hemlighuset)Klart ni ska gå ni me, vettja. Kommer till byn sen och bara MÅSTE titta in på butiken. Fick ju en sån härlig försmak på sortimentet igår. :)

    Kjamen Vero

    SvaraRadera