torsdag 30 juli 2009

klockorna är här!


Nu gäller det att "hänga på låset" eller att vara snabb per telefon 0929-10025 klockorna är här !!!!
***
SIGNE
(Signe var namnet på en tant i Kåbdalis som sålde Jokkmokkskorv och ibland bjöd på glass när man var till byn och hälsade på Mormor och Morfar)

Vacker klocka att använda som halsband eller som en inredningsdetalj. Klockan är gjord i metall och glas. Vacker, oval urtavla inuti. Mått: 4,5x3,5cm. Modellen Signe säljs utan rem /kedja (valet är ditt och du köper den separat) 399:-
***
Hanna

Fina Hanna har en vackert mönstrad fram-och baksida. Urtavlan är enkel med fina romerska siffror. Klockan har en äkta silverplätering som gör att den ser antik ut.
Diametern är 4,7 cm.Komplettera gärna med våra läderband!(Ingår ej i priset.)
Modellen Hanna säljs utan rem /kedja (valet är ditt och du köper den separat) 429:-
***
Greta
(Greta heter en av mina härliga mostrar, än finns bara en klocka som bär samma namn som mina mostrar så vi får hoppas att höstens kollektion har en klocka som heter Lena och Eva)
Greta är en öppen klocka med en väldigt vacker baksida! Den har en äkta silverplätering som gör att den ser antik ut. Urtavlan är enkel med romerska siffror.
Diametern är 4,7 cm.Komplettera gärna med våra läderband!(Ingår ej i priset).
Modellen Greta säljs utan rem /kedja (valet är ditt och du köper den separat) 429:-
***
Hedda

Hedda är en gedigen klocka i matt, grå mässing. Urtavlan har en riktigt gammal känsla med stora och tydliga siffror. Hedda är 4,3 cm i diam. Läderband säljs separat.
Modellen Hedda säljs utan rem /kedja (valet är ditt och du köper den separat) 499:-
***
LAURA

Laura är klockan med den mest moderna snittet, den är klassisk med stora siffror Diameter: 4,5 cm Laura Klockorna är tillverkad av en metallblandning som kallas alloy, (innehåller bl.a. zink, tenn, stål mm) Luara säljs utan rem/kedja som säljs separat. Vårt Hp pris 399:-
***

SVEA
snyggt flätad rem/kedja


SveaFlätat läderband. 85 cm + extension länk.Svea passar till alla våra klockor.Finns i tre färger Mörk brunt, Vitt & Svart Vårt Hp Pris 199:- Snyggt ÄVEN till smycken.

***

INGRID
Ingrid med kedja, Ingrid bär samma namn som en av tjejerna i butiken bägge är lika snygga =)

Ingrid är en jättefin klocka med en vackert mönstrad fram- och baksida. Urtavlan är enkel med romerska siffror. Ingrid har en äkta silverplätering som gör att den ser antik ut.Diametern är 3,8 cm.Ingrid säljs tillsammans med en kedja som ingår i priset. (Kan ej köpas separat).

Kedjan är också matt silverpläterad. Den är 82 cm lång och 0,23cm i diam. Komplettera gärna med våra läderband! Ingrid inkl kedja 599:-
***
MAJA
Maja är en söt, liten, oval klocka med ett vackert mönstrat lock. Lika karamellsnygg som Vår dotter med samma namn. Mannen som sedan blev min make ville ha ett helt fotbollslag med barn, men det blev inga sådana löften förrän han lovade att Om vi fick en flicka så skulle hon heta Maja efter min COOLA faster... Det är ju inte mer än rätt att en klocka får bära samma namn som dessa två störtsköna donnor!

Maja är oval klocka med ett vackert mönstrat lock. Baksidan ser ut som framsidan. Urtavlan är enkel med romerska siffor. Maja är silverpläterad så att den ser antik ut.
Diametern är 2,7 x 3,4cm.Maja säljs tillsammans med en kedja som ingår i priset.
(Kan ej köpas separat). Kedjan är 82 cm lång och 0,23 cm i diam. Även kedjan är matt silverpläterad. Komplettera gärna med något av våra läderband! Maja inkl Kedja 599:-
***
Kramar kommer här till alla Kunder i butiken och på denna butiksblogg, Texterna runt klockorna är mina egna tankar kring namnen och jag kunnde helt enkelt inte låta bli att skriva dem här. Anna / Inköpsansvarig på butiken Handplockat.

1 kommentar:

  1. Ha-ha du är för rolig, nu bär också jag min namne kring halsen :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera