torsdag 25 november 2010

Belysning som gör att hemtrevnadskänslan stiger!

Idag visar vi bild på Luleåbutikens succé!
Den är underbar och igår packade vi upp vår extra beställning i Luleå, så idag hoppas vi att alla som vill ha den, får tag i den innan den tar slut! (i Älvsbyn finns ett fåtal och även i Rött på Interiör & Design )

På Handplockat använder vi ljus slingor som ljus punkt ÅRET RUNT... och efter förra julens frånvaro har vi nu ÄN TLIGEN fått tag i dessa efterfrågade godingar!
Snöflingsslingan finns i (just nu) Luleå butiken! Älvsbyn Nästa vecka!
Likaså hjärtslingan! endast i Luleå butiken! (Älvsby butiken nästa vecka)

Här några inspirations bilder hur vi använder ljus slingor....

1. i en vägg tidningskorg för att få en ljus punkt på oväntad plats!

2. i en glaskupa ... ger ljus i ett skåp eller där du placerar den !

3. i ett miniväxhus som så här års inte odlas i!

Möjligheterna är oändliga om du bara tänker på platser som får ett LYFT och kanske "helt plötsligt" SYNS! när det belyses med en ljus slinga och TÄNK INTE bara JUL utan detta kan användas året runt!

Bilder från våra kunder där de visar hur de använder använder sina ljus slingor.

Nya iskubsslingan finns i Älvsby butiken (och endast där)! (Luleå Nästa vecka)Vi har beställt fler idag och kommer nästa vecka.
Så ALLA modellerna av ljus slingorkommer till bägge butikerna och även i Web butiken. http://www.handplockat.nu/ från och med mitten av nästa vecka!
IDag gör vi plats i Älvsby butiken för Final JUL leveranserna !!!Tack alla underbara Älvsby kunder som har botaniserat bland våra varor TROTS RÖRAN!
Vi jobbar på att göra plats för 5 laddningar från våra leverantörer Mitt i ERT adventspysslande TACK för visad hänsyn - och vi kan LOVA att ni ska få lön för mödan! Det återstår att se om leveranserna lastas av hos oss idag och i morgon!
Kramar från Luleå och Älvsby Julfixar trupperna på Handplockat !!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar