lördag 27 november 2010

Finaste klappen till mej själv ?

Om man köper bästa klappen till sig själv får man det man vill HA !!!!


Våra Superläckra och trendriktiga träskokängorna finns nu i web butiken och de kommer att sälja slut omedelbums!!!! Här har du lagersaldo just NU på den Bruna kängan!

Fri frakt inom Sverige ordinarie pris 1799:- vårt pris nu 1599:-

(Ni vet väl att ni kan handla i web shopen men hämta ut varorna i förbeställda paket i någon av våra butiker. Allt på webshopen finns inte i våra butiker! http://www.handplockat.nu/)

Våra UNDERBARA handledsvärmare med snygga detaljen... skinrem och spänne!

259:- har fin uddkant och är lite längre än vad vi är vana vid!

kängan finns även i svart Här kan du se om din storlek finns kvar... Skynda dej om du vill ha ett eget par.

Snygga Mössan med samma detalj som handledsvärmarna 349:- här nedan ser ni mössan på...finns i denna ljusgrå (web butiken) och i mörkare grått i Luleå butiken!

Här ser ni mössan och kängorna på... denna bild valde vi som vår första bild när vi lanserade web butiken tidigare i höst ...(strumporna på bilden finns i web butiken med ;) ) När vi besökte inköpsmässan blev vi helt "sålda" på hela konceptet... Vi hoppas Tomten VET vad personalen på Handplockat önskar sig... eller varför chansa de finns i web butiken redan nu !

Igår kväll packades dessa upp i Älvsby butiken och idag jobbar vi på för att få fram allt i Luleåbutiken (problemet är att vi inte hade två butiker, vid inköp av dessa godingar så bägge butikerna får dela på denna leverans! Allt som kommer packas upp idag inget finns på lager utan allt ställs fram i butikerna..... först till kvarn.....

Snygglördag på er imorgon är det Skyltsöndag!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar